Camping Honigberg

Mic camping în curtea casei parohiale evanghelice, chiar vizavi de Biserica Fortificată Evanghelică Hărman (Cetatea Hărman). Se oferă locuri de campare pentru 8-10 echipaje (în funcție de mărimea vehiculelor). Datorită numărului limitat de locuri, se recomandă rezervarea în prealabil.

Dispune de utilitățile necesare: băi încălzite cu duș, chiuvetă și toaletă; mașină de spălat rufe; loc pentru spălat vase; posibilitate de golire a apei gri și a casetelor de toaletă.

Locurile de campare au acces gratuit la WiFi și aprovizionare cu apă potabilă, iar contra cost la energie electrică (max. 1200 W).

Campingul este întotdeauna încuiat – oaspeții primesc o cheie la sosire.

Pasionații de istorie pot savura o vizită la Biserica Fortificată Evanghelică Hărman (Cetatea Hărman) de vizavi, care oferă, pe lângă istoria de 800 de ani, o atmosferă liniștită și spirituală. Este un loc de contemplare și de conectare cu trecutul și cu frumusețea arhitecturală.

Contact & Rezervări

8:00 - 22:00

+4 0723 608 646 (no SMS)

camping@harmaninfo.com

(germană / engleză / română)

check-in: 15:00 - 22:00, check-out: 8:00 -11:00

Campingul, fiind situat în centrul localității, oferă acces ușor la o serie de magazine pentru aprovizionare. Astfel, în apropiere se găsesc: brutărie/patiserie, măcelărie, magazine alimentare, farmacii, ATM, diverse restaurante (cu posibilitate de livrare și/sau rezervare „meniul zilei” de luni pană vineri), punct gastronomic local cu specific săsesc.

Brașovul se afla “la o aruncătură de băț” și poate fi accesat cu ușurință cu autovehiculele personale, Bolt/Uber sau cu ajutorul transportului metropolitan (stația se află în imediata apropiere a campingului).

Rezervația naturală „Dealul Cetății - Lempeș”din apropiere oferă iubitorilor de natură o destinație inedită. În pădurile maiestuoase de fag, carpen, stejar sau brad se pot întâlni specii rare de plante și de animale, precum stânjenei sălbatici sau rușcuțe de primăvară, dar și acvila pitică, căprioare, reptile, sau chiar pisici sălbatice.

Preț / noapte

adult: 6,00 €

copil (7-14 y.): 3,00 €

camper / van / car with rooftent: 6,00 €

caravan: 6,00 €

cort: 6,00 €

mașină: 6,00 €

motocicletă: free

power connection (max. 6A): 4,00 €

Servicii gratuite

WiFi

WC / hot water shower

sink for dishwashing

emptying of chemical toilets

water supply

Servicii contra cost

mașină de spălat: 2 € / utilizare

Camping Honigberg - regulament de ordine:

Pentru a asigura o ședere cât mai plăcuta, turiștii sunt obligați sa respecte prezentul regulament.
La sosirea în camping turiștii vor completa formularul de înregistrare.
Check-in: între orele 15:00–22:00 / check-out: înainte de ora 11:00
Contravaloarea cazării se va achita în biroul campingului care se află în incinta Bisericii Fortificate Hărman. În afara programului afișat sau în caz de urgență puteți contacta personalul la nr. de telefon înscris pe formularul de înregistrare.
Respectați orele liniștite: de la 22:00 până la 7:00.
În alte momente ale zilei aveți grijă să nu deranjați restul oaspeților.
Apăratele audio se vor folosi la un volum rezonabil, astfel încât să nu deranjeze persoanele cazate.
Accesul animalelor de companie este permis în camping doar în lesă. Acestea nu trebuie să fie lăsate nesupravegheate, iar proprietarii lor sunt responsabili pentru a le colecta materiile fecale.
Pentru colectarea apei uzate (gri) de la rulota (chiuvete sau dus) se vor folosi bazine speciale, ce se vor goli numai în zona special desemnată.
Golirea toaletelor chimice se face numai în zona special desemnată.
Gunoiul trebuie depozitat selectiv in pubelele existente.
Sursa de curent pusa la dispoziția clientului, asigura maxim 6 Amperi (max. 1320 w)
Focul deschis în interiorul campingului este permis doar în recipiente corespunzătoare (proprii/puse la dispoziție de camping).
Grătarele puse la dispoziție se vor curata după utilizare.
Este interzisă spălarea autovehiculelor sau a bicicletelor în incinta campingului.
Pentru siguranța dumneavoastră poarta campingului va sta permanent închisă/încuiată. Accesul se face cu ajutorul cheii primite la sosire.
Campingul are dreptul de a selecta clienții.
Nerespectarea prezentului regulament poate duce la evacuarea din incinta campingului.