Gästehaus Honigberg

Gästehaus Honigberg se află în imediata apropiere a Bisericii Evanghelice Fortificate Hărman și este compusă din două case de oaspeți:

Toate camerele sunt dotate cu paturi single și WiFi gratuit. Pentru autoturisme există posibilitatea de parcare privată gratuită în curte (în funcție de disponibilitate).

Locația este situată în centrul localității și oferă acces ușor la o serie de magazine pentru aprovizionare. Astfel, în apropiere se găsesc: brutărie/patiserie, măcelărie, magazine alimentare, farmacii, diverse restaurante (cu posibilitate de livrare și/sau rezervare „meniul zilei” de luni pană vineri ), punct gastronomic local cu specific săsesc.

Contact & Rezervări

Recepția se află în incinta Bisericii Fortificate Hărman

8:00 - 22:00

+4 0723 608 646 (no SMS)

cazare@harmaninfo.com

(germană / engleză / română)

check-in: 15:00 – 22:00, check-out: 8:00 -11:00

Pasionații de istorie pot savura o vizită la Biserica Fortificată Evanghelică Hărman (Cetatea Hărman) de vizavi, care oferă, pe lângă istoria de 800 de ani, o atmosferă liniștită și spirituală. Este un loc de contemplare și de conectare cu trecutul și cu frumusețea arhitecturală.

Brașovul se afla “la o aruncătură de băț” și poate fi accesat cu ușurință cu autovehiculele personale, Bolt/Uber sau cu ajutorul transportului metropolitan (stația se află în imediata apropiere).

Rezervația naturală „Dealul Cetății - Lempeș”din apropiere oferă iubitorilor de natură o destinație inedită. În pădurile maiestuoase de fag, carpen, stejar sau brad se pot întâlni specii rare de plante și de animale, precum stânjenei sălbatici sau rușcuțe de primăvară, dar și acvila pitică, căprioare, reptile, sau chiar pisici sălbatice.

Preț / noapte

Servicii gratuite

Servicii contra cost

CASA PAROHIALĂ

CASA PREDICATORULUI

Gästehaus Honigberg - regulament de ordine:

Pentru a asigura o ședere cât mai plăcuta, turiștii sunt obligați sa respecte prezentul regulament.
Din momentul preluării cheii oaspeții răspund pentru camera în care se cazează.
Oaspeții trebuie sa păstreze liniștea şi să aibă un comportament adecvat, astfel încât să nu deranjeze alți oaspeți. Nu este permisă prezența in stare de ebrietate in spațiile comune ale casei de oaspeți
Bucătăria este disponibila tuturor oaspeților. Cine folosește bucătăria şi dotările ei are obligația de a o lăsa curată.
Oaspeții trebuie să supravegheze perma-nent copiii. Pentru eventuale accidentări, responsabili vor fi părinții sau însoțitorii.
Oaspeții trebuie să manifeste respect și grijă față de bunurile puse la dispoziție și să păstreze curățenia. Orice distrugere realizată din vina dumneavoastră trebuie plătita până la plecare.
Pentru orice defecțiune apăruta trebuie anunțat administratorul casei de oaspeți, nu încercați sa reparați dumneavoastră.